Wat doen wij nog meer?

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons georganiseerde activiteiten en extra services. Vragen of onduidelijkheden? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0493-745430 of loop even binnen.

Onze activiteiten

Wat doen wij nog meer?

Kookworkshop =VOL

18 maart 2020

Zin in een avondje koken ..
Op woensdag 18 maart j.l. vindt onze eerste individuele kookworkshop plaats in de Proeftuin. U kunt zich opgeven voor een gezellig avondje koken met veel inspiratie, gezelligheid & tips.

Het menu is een 4 gangen verrassing-menu.  Uiteraard zoals u gewend bent van ons, met veel groente, natuurlijke smaakmakers en altijd een heerlijk nagerecht. U krijgt na afloop het recept mee naar huis zodat u thuis ook heerlijk aan de slag kunt.

We gebruiken ook producten uit onze winkel, die u uiteraard ook aan het einde van de avond kunt aanschaffen.

Kortom, een compleet verzorgde avond.

De kosten zijn € 49,50 per persoon, incl. koffie/thee en drankjes.

Tot in de Proeftuin !
graag opgeven via de mail : info@deproeftuinvansomeren.nl

Kookworkshops

Diverse kookworkshops worden er gegeven in de Proeftuin

Om te kunnen koken volgens de seizoenen, zorgen we ervoor dat er ieder seizoen nieuwe menu’s gekozen kunnen worden. Hier houden we dan rekening met de seizoens groente maar ook met de vissoort, wild of bijvoorbeeld kwarteleitjes die rond Pasen altijd goed verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om in overleg een aanpassing te doen in het menu. Het gaat er vooral om dat jullie gezellig gaan koken en hopelijk de recepten thuis ook gaan gebruiken.

Bekijk de diverse kookworkshops

High Tea / High wine

Een gezellige high tea vanaf 2 personen

Gezellig bijkletsen met je vrienden terwijl er allerlei lekkere hapjes klaar staan om gegeten te worden !

Dat wil toch iedereen!

We maken voor jullie een leuk assortiment met veel variatie in zoet & hartig.
De high tea is alleen mogelijk op reservering. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer : 0493-745430 of loop even binnen. Wij helpen u graag.

Bekijk de mogelijkheden van een High Tea of High Wine

Bezorgservice

Verse maaltijden thuisbezorgd

Maakt u graag gebruik van onze vers bereide kant-en-klaar maaltijden maar bent u niet in de gelegenheid deze zelf op te halen? Vanaf nu is dat geen enkel probleem. Wij brengen de maaltijden namelijk graag bij u thuis. Op deze website leest u de voorwaarden en ziet u het weekmenu voor volgende week. Bellen of binnenlopen voor vragen mag natuurlijk ook altijd.

Bekijk de voorwaarden

Borrelhapjes

Basic, trendy & luxe hapjes, laat je verrassen!

Iedereen heeft zo zijn favoriete hapje bij de borrel. Of het nu gaat om een blokje kaas geprikt met een olijf, een feestelijk gevuld eitje of roggebrood met patémousse & vijgen-port confiture.. wij maken graag deze lekkere hapjes.

Bekijk de borrelhapjes

Catering in uw omgeving

Buffetten

Elk moment in het leven mag gevierd worden. Wij kunnen u hierbij helpen door een bijzonder buffet geheel voor u te verzorgen. Soms mag het wat uitgebreider en soms is een heerlijke kop huisgemaakte soep met een luxe belegd broodje ook wenselijk.

Diverse buffetten
Traditioneel, of iets speciaals, de keuze is aan u. Bijzondere Catering zorgt dat het altijd goed en sfeervol verzorgd is. We leveren graag het totaalplaatje.
Wij denken graag met u mee.
buffet mogelijkheden

Catering voor bedrijven

Receptie, bedrijfslunch of vergadering organiseren?

Als bedrijf heb je regelmatig iets te vieren. Of het nu gaat om een nieuwjaarsborrel, een netwerkbijeenkomst, bedrijfslunch, feestelijke zomerborrel of een collega die jubileert, bij de Proeftuin kun je altijd terecht voor bedrijfscatering! Maar zeker ook voor luxe broodjes tijdens een vergadering. Indien de behoefte er is, komen we ook bezorgen.
Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430

Kookworkshop - open inschrijving - = VOL

Woensdag 18 maart