13 april 2021

29 April zet dat maar vast in je agenda ..

Deze datum staat vast. Dan gaat onze nieuwe kaasafdeling open in onze huidige winkel. We kijken er enorm naar uit.  Heerlijke boeren kazen, buitenlandse kazen maar ook de lekkerste Hollandse kazen. We zijn open en volgen uiteraard de RIVM richtlijnen maar kom gerust naar onze winkel. We hebben ruimte genoeg.

Culinaire cadeaus

Ook zal onze winkel uitgebreid worden met mooie culinaire cadeaus. Een luxe assortiment met o.a. servies, linnen, tapasplanken, tafel accessoires maar ook food zoals dippers, snoepgoed, zoet voor bij de koffie, hartige begeleiders , wijnen, bieren en nog heel veel meer.

Afhaalmaaltijden & salades

Ook hier zal een uitbreiding plaats vinden. Salades TO GO gaan we toevoegen zodra het  mooi lente-weer gaat worden. Op bestelling kunnen we ze nu al maken voor jullie. Bel even naar de winkel voor de mogelijkheden.
Bij de Jumbo is het assortiment uitgebreid zodat je ook na 18 uur en op zondag kunt genieten van de maaltijden van de Proeftuin.

Volg ons op Facebook & Instagram.

We vertellen graag over onze activiteiten!

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *voor een reservering in de lunchroom kunt u een voorkeurstijd doorgeven. We zullen ten alle tijden contact met u opnemen om de reservering te bevestigen. Uw voorkeurstijd kan afwijken omdat wij altijd rekening moeten houden met de RIVM richtlijnen. We vertrouwen op uw begrip.

Heerlijke kaas bij de Proeftuin

kom proeven & genieten van onze nieuwe kaasafdeling in onze bestaande winkel