Onze suggesties

Voor deze week

Het assortiment

Momenteel bieden wij in onze lunchroom u een soep buffet aan. Onbeperkt soep eten, waarbij keuze is uit 3 soorten soep. Aangevuld met een mooie plateau met Proeftuinbroodje, kaas & ham en een kleine salade. Ook serveren we nog steeds de allerlekkerste koffie met een stukje gebak of glaasje fris of borrel met een heerlijke borrelplank. Verder richten we ons volledig op delicatessen om af te halen waaronder onze uitgebreide kaasafdeling.

Ook hebben we een variërend aanbod van vers-bereide afhaalmaaltijden. Het motto is “eten wat de pot schaft“. We hebben dagelijks een gevarieerd aanbod van groente-vlees-aardappel, pasta gerecht, nasi/bami gerecht, vegetarisch gerecht en vis gerecht. Wanneer een maaltijd uitverkocht is, hebben we bijna altijd wel een variant in de vriezer. Vraag er gerust naar.

Klik op de maaltijden voor een uitgebreidere omschrijving.

Ons basis menu

Bekijk alle producten

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *voor een reservering in de lunchroom kunt u een voorkeurstijd doorgeven. We zullen ten alle tijden contact met u opnemen om de reservering te bevestigen. Uw voorkeurstijd kan afwijken omdat wij altijd rekening moeten houden met de RIVM richtlijnen. We vertrouwen op uw begrip.

Soepbuffet

onbeperkt de lekkerste huisgemaakte soep eten