De winkel

Naast de producten uit eigen keuken zie je in de Proeftuin nog veel meer. Zo vind je bij ons onder andere kaas,  wijn, chocolade, delicatessen en kado-pakketten. Lees hieronder meer hierover.

Wij bieden je wekelijks een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van lekkere soepen, stamppot, stoofschotels & andere winterse kost. Je favoriete dessert komt van onze leverancier zuivelboerderij De Vrolijke Koe . Vanaf maandag tot en met zaterdag staat onze kok heerlijk voor je te kokkerellen. Kom gezellig langs  & kies waar je zin in hebt.

Vanaf nu ook verkrijgbaar in onze winkel:

• Heerlijke zoete & Italiaanse olijven
• Diverse vleeswaren zoals rauwe ham – gekookte ham
• Heerlijke Noord Hollandse kaas, boeren kaas, buitenlandse kaas
>>> van https://weydelandkaas.nl/

Onze productgroepen

Kom meer te weten

Dippers & kookboeken

Mooie cadeau's

Een mooi assortiment aan cadeau artikelen waar je absoluut kunt slagen voor kookliefhebber.

Olijfolie & Balsamico

Dressing ~ dippen ~ koken

Grote keuze aan olijfolie en balsamico en een heerlijke crema di frutta om lekkere combinaties te maken voor o.a. dressings, dipsausjes of om mee te koken.

Delicatessen

Proeven en genieten

Olijfolie, jam, mayonaise, likeur, mooie pasta's en een grote keus aan culinaire cadeaupakketen! Kom gerust eens binnenlopen en laat je inspireren door alle lekkernijen!

Flessenwerk

Leuke cadeau's in een fles

Maar wij gingen voor design. Niet omdat we van die 'sjieke' poezen zijn, maar omdat een kado pas een kado is als de verpakking er goed uit ziet. En dat zien ze, al zeggen we het zelf! Dus: wijndesign.

Wijnen & Porten

In samenwerking met De Geneugten uit Someren Eind zorgen wij voor een regelmatig wisselende selectie mooie wijnen en kwalitatieve porten uit diverse landen.

Kaartjes

Winkeltje van Anne

Wij verkopen o.a. de kaartjes van Winkeltje van Anne om iemand een hart onder de riem te steken, te feliciteren met verjaardagen of geboortes en ook leuke spreuken om in huis op te hangen!

Zoetigheden

Fudge

Diverse lekkere zoetigheden in onze winkel zoals Bonboms, fudge met diverse smaken, nougat, koek & snoepgoed.

Weijdeland kaas

Kaas

De lekkerste kaas! Hollandse kaas, boerenkaas & buitenlandse kazen. Laat je inspireren en adviseren door onze medewerkers.

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *geen reservering mogelijk in de lunchroom