De winkel

Naast de producten uit eigen keuken zie je in de Proeftuin nog veel meer. Zo vind je bij ons onder andere kaas,  wijn, chocolade, delicatessen en kado-pakketten. Lees hieronder meer hierover.

 

Onze productgroepen

Kom meer te weten

Dippers & kookboeken

Mooie cadeau's

Een mooi assortiment aan cadeau artikelen waar je absoluut kunt slagen voor kookliefhebber.

Olijfolie & Balsamico

Dressing ~ dippen ~ koken

Grote keuze aan olijfolie en balsamico en een heerlijke crema di frutta om lekkere combinaties te maken voor o.a. dressings, dipsausjes of om mee te koken.

Delicatessen

Proeven en genieten

Olijfolie, jam, mayonaise, likeur, mooie pasta's en een grote keus aan culinaire cadeaupakketen! Kom gerust eens binnenlopen en laat je inspireren door alle lekkernijen!

Flessenwerk

Leuke cadeau's in een fles

Maar wij gingen voor design. Niet omdat we van die 'sjieke' poezen zijn, maar omdat een kado pas een kado is als de verpakking er goed uit ziet. En dat zien ze, al zeggen we het zelf! Dus: wijndesign.

Wijnen & Porten

In samenwerking met De Geneugten uit Someren Eind zorgen wij voor een regelmatig wisselende selectie mooie wijnen en kwalitatieve porten uit diverse landen.

Kaartjes

Winkeltje van Anne

Wij verkopen de kaartjes van Winkeltje van Anne om iemand een hart onder de riem te steken, te feliciteren met verjaardagen of geboortes en ook leuke spreuken om in huis op te hangen!

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *voor een reservering in de lunchroom kunt u een voorkeurstijd doorgeven. We zullen ten alle tijden contact met u opnemen om de reservering te bevestigen. Uw voorkeurstijd kan afwijken omdat wij altijd rekening moeten houden met de RIVM richtlijnen. We vertrouwen op uw begrip.

KERSTPAKKETTEN

We zijn al volop in voorbereiding om de leukste kerstpakketten samen te stellen. Laat ons gerust weten wanneer we u kunnen helpen hiermee of mail ons.