Broodjes bestellen? Bel naar 0493-745 430.

De winkel

Naast de producten uit eigen keuken zie je in de Proeftuin nog veel meer. Zo vind je bij ons onder andere kaas, bier, wijn, chocolade, delicatessen en kadopakketten. Lees hieronder meer hierover.

 

Onze productgroepen

Kom meer te weten

Kaas

├ęchte boerenkazen

Houd je van kaas dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij presenteren een mooi assortiment hollandse boerenkazen aangevuld met enkele mooie buitenlandse kazen.

Olijfolie & Balsamico

Dressing ~ dippen ~ koken

Grote keuze aan olijfolie en balsamico en een heerlijke crema di frutta om lekkere combinaties te maken voor o.a. dressings, dipsausjes of om mee te koken.

Delicatessen

Proeven en genieten

Olijfolie, jam, mayonaise, likeur, mooie pasta's en een grote keus aan culinaire cadeaupakketen! Kom gerust eens binnenlopen en laat je inspireren door alle lekkernijen!

Speciaalbier

Voor de liefhebbers

Untapped of niet, bij ons vind je een groot assortiment speciaalbieren. Los verkrijgbaar of in een op verzoek samengesteld kadopakket.

Servies

In allerlei stijlen

Schaaltjes, kommen, mokken of soepkoppen. We verkopen allerlei servies, leuk om jezelf mee te verwennen of te verwerken in een cadeaupakket!

Wijnen & Porten

In samenwerking met het wijnhuis uit Deurne zorgen wij voor een regelmatig wisselende selectie mooie wijnen en kwalitatieve porten uit diverse landen.

Justmeiself

Je vindt bij ons diverse producten van de webshop Justmeiself uit Someren! Kalenders, complimentenblokjes en diverse kaarten.

Kaartjes

Winkeltje van Anne

Wij verkopen de kaartjes van Winkeltje van Anne om iemand een hart onder de riem te steken, te feliciteren met verjaardagen of geboortes en ook leuke spreuken om in huis op te hangen!

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430

Geen zin om alleen te eten?

Kom gezellig eten aan onze aanschuiftafel!