Wie zijn wij?

Wij zijn Rachel Boerekamps en Martine Maas en sinds begin 2017 de oprichters van Bijzondere Catering. Beide zijn we al jaren actief in de food-branche en hebben  naast Bijzondere Catering  ook beide onze eigen bedrijven gehad die veel raakvlakken hebben met  onze gezamenlijke passie. Die gezamenlijke passie is koken en lekker eten maar ook ervoor zorgen dat onze gasten aan niets ontbreekt.

Samen met ons team heten wij je van harte welkom in de Proeftuin!

Waarom dit concept?

Tijd is het nieuwe geld en voor veel consumenten is deze steeds schaarser. Het aantal eetmomenten neemt toe, de wil om gezonder te leven en eten ook. Hieraan gekoppeld ligt de vraag naar gezonde kant-en-klaar maaltijden. De Proeftuin is een gemakswinkel; het antwoord op bovengenoemde behoeftes en trends.

Letterlijk betekent ‘Proeftuin’: “een gebied waar iets nieuws wordt uitgeprobeerd”. Wij vertaalden dit naar een eigentijdse, sfeervolle locatie waar je geniet van een bijzondere koffie met huisgemaakt gebak, een vers bereide lunch of een makkelijke (afhaal)maaltijd. De combinatie met een groot assortiment delicatessen, speciaalbier en wijn maakt de Proeftuin uniek.

Beleven, genieten en ont-moeten in de Proeftuin! Kom proeven van onze ambacht, verse producten en sfeer.

 

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *geen reservering mogelijk in de lunchroom