06 januari 2021

Stap voor stap komen we tot een nieuw concept wat volledig past in het jaar 2021!

Delicatessen

We zullen ons steeds meer gaan richten op de lekkerste delicatessen en ook op lokale producten. Tenslotte blijven we steeds vaker “gedwongen” thuis & willen we thuis onze vrienden ontvangen. Hier willen we graag op in spelen en daar zijn we momenteel druk mee bezig. Achter de schermen gebeurd er van alles zodat we straks een mooie winkel kunnen presenteren. Dat kunnen we al … maar dan nog mooier.

Gemaksmaaltijden

De gemaksmaaltijden of afhaalmaaltijden zoals de meeste van ons het wel kennen, krijgt een steeds prominentere rol in onze winkel. Hier gaan we lekker mee aan de slag om dat steeds meer uit te breiden. Stapje voor stapje zullen daar de lekkerste delicatessen aan toegevoegd worden zodat we straks een compleet assortiment hebben met heerlijke en bijzondere delicatessen.

Wordt vervolgd ..

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *voor een reservering in de lunchroom kunt u een voorkeurstijd doorgeven. We zullen ten alle tijden contact met u opnemen om de reservering te bevestigen. Uw voorkeurstijd kan afwijken omdat wij altijd rekening moeten houden met de RIVM richtlijnen. We vertrouwen op uw begrip.

28 April dan is het zover ..

dan openen wij onze nieuwe kaasafdeling in onze bestaande winkel