Kookworkshops 2020 basislessen

Echte kooklessen met de beginselen van het koken. Basis technieken, snij technieken, handige tips.. van alles wordt besproken zodat je thuis makkelijk aan de slag kunt. Je kunt veel inspiratie opdoen omdat we in de 4 lessen heel veel recepten maken. Zo kun je thuis ook lekker variëren en zul je makkelijker en sneller een heel menu op tafel kunnen zetten.

Les 1 :

Daarin maken we onder andere een heldere soep, wat is een roux en wat kun je er allemaal mee maken. Een fris en makkelijk nagerecht zoals : hang-op .. wat is dat en hoe maak je dat precies. In deze les gaan we ook meteen werken met veel verse kruiden.

Les 2 :

In les 2 gaan we een gebonden soep maken, een visje bakken en serveren met een zelfgemaakt mosterdsausje. Hoe maak je een aardappelgratin en wat zijn bimi’s eigenlijk ..? Kortom weer genoeg te doen deze les.

Les 3 :

Dat wordt er één met een Italiaans tintje, veel tomaten, verse pasta maken en als nagerecht een echte tiramisu. Dat wordt smullen !

Les 4 :

Deze laatste les krijgt een Chinees tintje met Oosterse salade, kippen soep, foeyonghai met bami, zelfgemaakte kip saté en als nagerecht o.a. gebakken banaan.

Er is altijd ruimte om zelf aan te geven wat je graag wil maken. In overleg is veel mogelijk. Ook zijn de menu’s in de winter weer anders dan in de zomer. Voordat de lessen beginnen krijg je een mail met de lessen die jullie gaan volgen.

Met les 4 zijn we aan het einde gekomen van de serie van 4 lessen. Hopelijk heb je dan veel geleerd en kun je zonder zorgen je vrienden uitnodigen voor een lekker diner. Mocht je dan toch nog vragen hebben dan kun je me altijd bellen of appen!

Bedankt & succes, blijven oefenen !

 

De kookworkshop zal ongeveer 3 – 3,5 uur duren.

De kosten zijn € 127,50 p.p. incl. koffie/thee/bier/wijn/fris voor 4 lessen.

Bij 8 personen zullen de lessen doorgaan.

 

We zien jullie graag in de Proeftuin.

Met smakelijke groet,

Rachel & Martine

Onze kooklessen

Wat doen wij nog meer?

Kookworkshop basislessen

Kookworkshop basislessen 2020

Echte kooklessen met de beginselen van het koken. Basis technieken, snij technieken, handige tips.. van alles wordt besproken zodat je thuis makkelijk aan de slag kunt. Je kunt veel inspiratie opdoen omdat we in de 4 lessen heel veel recepten maken. Zo kun je thuis ook lekker variëren. Lees meer

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *geen reservering mogelijk in de lunchroom