Kookworkshop Maandmenu

Om te kunnen koken volgens de seizoenen, zorgen we ervoor dat er ieder seizoen  nieuwe menu’s gekozen kunnen worden. Hier houden we dan rekening met de groente van het seizoen maar ook met de vissoort, wild of bijvoorbeeld kwarteleitjes die rond Pasen altijd goed verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het altijd  mogelijk om  in overleg een aanpassing te doen in het menu. Het gaat er vooral om dat jullie gezellig gaan koken en hopelijk de recepten thuis ook gebruiken.

 stefan-johnson-124186-unsplash

Voortaan gaan de menu’s in bij het begin van het nieuwe seizoen.
Lente: 21 maart t/m 20 juni
Zomer: 21 juni t/m 20 september
Herfst: 21 september t/m 20 december
Winter: 21 december t/m 20 maart
We hebben weer mooie gerechten uitgezocht waar veel groente in zitten en die zo smaakvol zijn dat het niet misstaat om een stukje vlees zo nu en dan weg te laten. We zorgen altijd voor een mooi verrassingsmenu waar een stukje vlees en vis in voor komt.  Maar de groente staan in de schijnwerpers. Laat je inspireren !
Gezamelijk koken met vrienden is mijn ultieme favorieten bezigheid.
It makes me HAPPY

Op verzoek :  *** koolhydraat-arm ***  menu

Dit is het menu : Heerlijke mosterd soep met prei & spekjes | Amuse gerecht met Basilicum Mango cremè & rauwe ham  | Gebakken zoete aardappel & peterseliewortel  met gekaramelliseerde uien | Kip met pruimen uit de oven | Pittige courgette met rode peper & munt | als nagerecht frisse munt pudding met rijke pure chocolade

 

Prijs per persoon : €  49,50 incl. koffie/thee, fris, wijn & bier.
duur van kookworkshop, 3,5 uur

Indien er binnen 48 uur vooraf aan de workshop annuleringen zijn ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten door te berekenen, binnen 24 uur wordt er 100% doorberekend

Onze kooklessen

Wat doen wij nog meer?

Kookworkshop thema lessen

Kookworkshop met een thema

Er zijn diverse kookworkshops te boeken met een thema. Eigenlijk kun je wel tig verschillende thema's bedenken. Gezellig een culinaire avond met vrienden bij ons in de Proeftuin onder begeleiding koken inclusief recepten & ingrediënten Lees meer

Kookworkshop maandmenu

Kookworkshop maandmenu

Om te kunnen koken volgens de seizoenen, zorgen we ervoor dat er ieder seizoen  nieuwe menu’s gekozen kunnen worden. Hier houden we dan rekening met de groente van het seizoen maar ook met de vissoort, wild of bijvoorbeeld kwarteleitjes die rond Pasen altijd goed verkrijgbaar zijn. Lees meer

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het formulier.

0493 745 430
  • *voor een reservering in de lunchroom kunt u een voorkeurstijd doorgeven. We zullen ten alle tijden contact met u opnemen om de reservering te bevestigen. Uw voorkeurstijd kan afwijken omdat wij altijd rekening moeten houden met de RIVM richtlijnen. We vertrouwen op uw begrip.